PANAS! 1 M/S Dokumen Rancangan Menguasai PAS.


Akan ada Insyaallah, beberapa siri dokumen yang saya akan dedahkan sebagai bukti bahawa parasit-parasit ini bergerak cergas di dalam PAS dan cuba menguasai PAS dari dalam. Saya namakan diorang parasit, sebabnya parasit bermaksud entiti asing yagn menumpang sesuatu pokok dan sebagainya, kemudian menyedut airnya, zatnya dan entiti itu terus hidup sekalipun pokok yang ditumpang dah mati.Saya akan dedahkan semua dokumen-dokumen mereka dan bukti-bukti yang ada.Saya attachkan pada hari ini hanya satu muka surat daripada ratusan muka surat yang saya ada. Dokumen ini adalah 1 muka surat daripada kertas Grand Design menguasai parti-parti di Malaysia.Mereka menyebut: "kita berpandangan penglibatan dalam PAS itu harus dipertingkatkan dengan matlamat menguasai PAS".

Akan ada Insyaallah, beberapa siri dokumen yang saya akan dedahkan sebagai bukti bahawa parasit-parasit ini bergerak cergas di dalam PAS dan cuba menguasai PAS dari dalam.

Saya namakan diorang parasit, sebabnya parasit bermaksud entiti asing yagn menumpang sesuatu pokok dan sebagainya, kemudian menyedut airnya, zatnya dan entiti itu terus hidup sekalipun pokok yang ditumpang dah mati.

Saya akan dedahkan semua dokumen-dokumen mereka dan bukti-bukti yang ada.

Saya attachkan pada hari ini hanya satu muka surat daripada ratusan muka surat yang saya ada.

Dokumen ini adalah 1 muka surat daripada kertas Grand Design menguasai parti-parti di Malaysia.

Mereka menyebut: "kita berpandangan penglibatan dalam PAS itu harus dipertingkatkan dengan matlamat menguasai PAS".

Ini baru 1 muka surat daripada ratusan muka surat, daripada tahun 80 sehingga yang terbaru. Ahli PAS semua perlu tahu bahawa mastermind kertas ini sebahagian besarnya sedang berada di dalam PAS, dan sebahagian besarnya sedang berada di dalam AJK PAS Pusat.

Antara sendi penting yang mereka sedang kuasai ialah, harakah dan harakahdaily. Sebab itu harakah dan harakahdaily banyak membuat kenyataan karut, menyeleweng lidah sebenar pemimpin bermula dari Mursyidul Am, Timbalan Mursyidul Am, Presiden dan lain-lain. 
Jangan Lupa: kempen boikot harakah selagai 2 parasit, iaitu Zul Sulong dengan Rasyidi masih di situ.

6 comments:

 1. wa sudah lama menanti pendedahan sebegini. depa ni mmg ada blueprint dan ada godfathernya.

  teruskan wahai saudaraku. parasit2 ini akan tersungkur dan disungkurkan insyaAllah

  ReplyDelete
 2. Maaf, kita tak terima pendedahan dari blogger2 pondan mcm dia ni

  ReplyDelete
 3. Setuju dengan Tulang Besi orang pondan mana boleh dilayan nanti menjadi2 pondannya....

  Urat Dawai

  ReplyDelete
 4. Man dan TUlang besi, sila nilai kedudukan anda di:
  http://selamatkan-pas.blogspot.com/2012/01/uslub-nabi-ibrahim-sebagai-pilihan.html.

  sama ada anda dipihak yang menilai hujah atau sentimen dengan penuh kebencian untuk mengetahui siapa 'penulis'? Sentimen yang akhirnya tenggelam untuk tidak menilai hujah yang dikemukakan.

  ReplyDelete
 5. Rasa2 Nabi Ibrahim sbb ancaman dr pihak berkuasa.Ada sapa2 nak bunuh bro ke kalau dedah identity?Takut bukan2.Ntah hapa2

  ReplyDelete
 6. Bro kena belajar Maqasid Syariyyah dulu... Mudhorat bukan nyawa saja.. ada 5 perkara:
  1. Agama.
  2. Akal
  3. Maruah.
  4. Keturunan.
  5. Harta.

  Selain daripada 5 perkara, ada lagi yang dinamakan Hajiyyah, yang boleh naik ke tahap dharurat. iaitu benda yagn boleh menyusahkan lima perkara di atas.

  Bro jangan mengambil prinsip mazhab zohiri dalam bab ni. Ngaji bab Maqasid dulu perabis.

  ReplyDelete